De groene ballon - Den Haag
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    overzicht

cursusdata

volwassenen

naaien voor dummies maak je eigen tas
tangle-tekenen
Haagse bonbons


kinderen

unicorn-feestje
papierfeestje 2.0
maak je eigen knuffel
chocoladeparade
kleine picasso
meidentas
de kleine bakkerij
project catwalk
maak je eigen robot


contact
 

Haagse bonbons


Bij De groene ballon doen we dingen graag ‘anders dan anders’. Bij ons geen marmeren platen en ingewikkelde apparaten, maar de meest simpele manier om zelf bonbons te maken.

Geen Belgische bonbons dus, maar echte Haagse; lekkere smulbonbons die je met gepaste trots aan al je vrienden kado kunt doen maar waar je zelf natuurlijk ook heeeeeeeeerlijk van kunt snoepen!En dat alles gewoon met spullen die je zelf thuis ook kunt regelen en op een manier die niet je hele keuken onder de chocolade smeert :-)

aantal cursisten | maximaal 10


In ons atelier is plaats voor 10 'bonbon-cursisten' dus deze workshop is bij uitstek geschikt voor vrijgezellenfeestjes en (kleinere) bedrijfsuitjes!kosten | tijdsduur | groepen en losse inschrijvingen


De workshop Haagse bonbons kent 2 varianten, te weten:

1) een groepsworkshop in het atelier | 2,5 uur | max 10 personen
Bent u met een groep vriend(inn)en en/of collega's dan kunt u deze workshop als groep boeken op een nader overeen te komen dag en tijd. De groepsworkshop duurt 2,5 uur en wordt in ons atelier gevolgd. De kosten zijn inclusief btw én alle materialen, en hangen af van het tijdstip:

2) workshop met losse inschrijvingen | 2 uur | max 10 personen
Bent u niet met een groep maar bijvoorbeeld met z'n tweetjes of alleen dan kunt u meedoen met onze inschrijfworkshops. Deze kosten 18 euro per persoon en worden meestal overdag, maar soms ook 's avonds gegeven. Zie ons cursusrooster.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

cursusdata | aanmelden


Zie hier onze cursusdata en informatie over hoe u zich kunt aanmelden.

locatie


De workshop vindt plaats in ons gezellige atelier aan de Laan van Meerdervoort 710 in Den Haag.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje). Na 17:00 uur geldt (tot 21:00 uur) een parkeertarief van 1,70 per uur.

geen lift
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift.

kat
In het pand woont een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de cursisten iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

en verder nog dit . . .


eigen versnaperingen
Wij schenken tijdens de workshop gratis koffie en thee en vanzelfsprekend wordt er tijdens de workshop een beetje van de chocolade gesnoept, maar als de cursisten het leuk vinden om daarnaast zelf ook nog hapjes of drinken (drank) mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij willen dat iedereen een leuke tijd heeft en als extra versnaperingen daaraan bijdragen, dan juichen wij dat alleen maar toe :-).