groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


De sleutel van Legoland

 


Groot alarm! Iemand heeft de sleutel van Legoland gestolen! Gelukkig ligt de oplossing voor de hand; er moet een nieuwe sleutel worden gemaakt, en dat is een mooi klusje voor echte legoliefhebbers, toch?

En zo begint een avontuur vol opdrachten, bouwklussen en lego-vraagstukjes! Na iedere activiteit krijgen de kinderen een aantal bouwstenen aangereikt die ze goed moeten bewaren.

Na de laatste opdracht is het dan eindelijk zo ver: de kinderen gaan van de ontvangen stukjes ieder een (eigen) sleutel maken, en zo komt het toch nog weer goed!


Nieuwsgierig?
Bekijk hier de foto's van een legofeestje!


doelgroep | tijdsduur


De sleutel van Legoland is ontwikkeld voor jarigen die 6 t/m 8 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het feestje: ca 2,5 uur.

ingrediŽnten


locatie | in ons atelier


Ons legofeestje kan uitsluitend in ons feestelijke atelier worden gevierd.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis, zonder catering | n.v.t.
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering: 195 euro

feestje na 17:00 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 17:00 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. In dat geval brengen wij 15% avondtoeslag in rekening.

feestje in het weekend | nvt
Ons legofeestje kan om praktische redenen helaas niet in het weekend worden aangeboden. Alleen woensdagen en vrijdagen (bij vroege schoolsluiting) komen derhalve in aanmerking.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieŽn
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieŽn, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.