groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    


kosten

portfolio

werkwijze

materialen

kleine lettertjes

contact

 

werkwijze


Na overleg met u - en na een eventueel bezoek om de situatie ter plekke te bekijken - gaan wij aan de slag. Eerst maken we een schets, om aan te geven hoe de schildering er wat ons betreft ongeveer uit zal komen te zien. Bent u tevreden met het ontwerp, dan worden afspraken gemaakt voor het daadwerkelijke schilderen.

Hoe snel een muurschildering gemaakt kan worden, hangt natuurlijk sterk af van de grootte. Soms lukt het in 1 dag, maar voor een gemiddelde muurschildering (van 2 tot 3 vierkante meters) moeten wij meestal nog een tweede dag terugkomen om de puntjes op de i te zetten.


materialen


Wij maken gebruik van volkomen veilige verf op waterbasis. Gaat het om een slaapkamer dan is het dus NIET nodig dat tijdens het schilderproces (wanneer dat meer dan 1 dag in beslag neemt) elders gelogeerd wordt.


kleine lettertjes


Onze muurschilderingen kosten 110 euro per vierkante meter.
Dat is inclusief BTW en alle normale materialen.

lastige oppervlakken
Niet ieder oppervlak is geschikt om zonder enige vorm van voorbehandeling beschilderd te worden. Is voorbehandeling nodig, dan heeft het onze voorkeur dat u daar zelf voor zorgdraagt. Ziet u liever dat wij een en ander voor u in orde maken, dan wordt in overleg met u een andere prijs per vierkante meter bepaald.

afwijkende vlakverdelingen
Onze prijs per vierkante meter geldt voor een normale vlakverdeling. Wilt u een extreem gedetailleerde schildering (sneeuwwitje en alle zeven dwergen op 1 vierkante meter..) of juist eentje die nauwelijks details heeft, dan wordt in overleg met u een andere prijs bepaald, maar in principe zullen wij bij het ontwerpen en maken van onze muurschilderingen altijd die normale vlakverdeling (behorend bij onze 110 euro per vierkante meter) voor ogen houden.

Geen zorgen: wij bepalen hoe dan ook TEVOREN welke vierkante meter prijs van toepassing is, en deze is maar zelden anders dan de genoemde 110 euro.

geen schetskosten tenzij...
Wij brengen in principe geen schetskosten in rekening. U betaalt dus niet extra voor de schetsen, ook niet wanneer u ons 1 of 2 maal naar de tekentafel terugstuurt omdat het ontwerp (hoewel natuurlijk in overleg met u tot stand gekomen) nog niet helemaal naar wens is. Moet er echter een vierde ontwerp komen, of besluit u in zijn geheel af te zien van de muurschildering, dan zijn wij genoodzaakt alsnog schetskosten in rekening te brengen. Deze bedragen in dat geval 15 euro per ontworpen vierkante meter.

reiskosten
Wij hanteren een (tijd- en kilometer)vergoeding van 40 cent per kilometer.

Zoals gezegd: vaak kan een schildering in 1 dag op de muur worden gezet, maar in sommige gevallen moeten we een tweede dag terugkomen; houdt u voor de zekerheid rekening met twee bezoeken en dus dubbele reiskosten. Daarnaast kan het nodig zijn dat wij tevoren een bezoek aan u brengen om de te beschilderen ondergrond eerst goed te bekijken. Ook voor dergelijke ritten brengen wij reiskosten in rekening.