De groene ballon - Den Haag
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    overzicht

cursusdata

volwassenen

naaien voor dummies maak je eigen tas
tangle-tekenen
Haagse bonbons


kinderen

maak je eigen knuffel
chocoladeparade
kleine picasso
meidentas
de kleine bakkerij
project catwalk
maak je eigen robot


contact
 

Naaien voor dummies


Naaien is niet moeilijk…....voor wie het al kan :-) Hebt u nog nooit achter een naaimachine gezeten, dan is zo'n ding best intimiderend, nietwaar?

Waar te beginnen als u bijvoorbeeld een kinderjurkje wilt maken? En wat te denken van die ingewikkelde patroonbladen in tijdschriften? Kortom: er valt heel wat te leren!

De groene ballon heeft haar naaicursus voor beginners verdeeld over 3 workshops van één hele dag. Deze sluiten uiteraard mooi op elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar geboekt worden.

naaien voor dummies 1

kennismaken met
de naaimachine en
de gereedschappen
project: een keukenschort
met zogenaamd beleg
max 4 cursisten
van 09:00 tot 17:00
75 euro per persoon
inclusief lunch

naaien voor dummies 2

kennismaken met
patroonlezen en
knoopsgaten maken
project: kinderjurkje, speelpakje of omslagrok
max 4 cursisten
van 09:00 tot 17:00
75 euro per persoon
inclusief lunch

naaien voor dummies 3

kennismaken met
de lockmachine en
ritssluitingen
project: aan de slag
met een eigen patroon
max 4 cursisten
van 09:00 tot 17:00
75 euro per persoon
inclusief lunch


Het is dus zeker niet verplicht alle drie de workshops te doorlopen, maar doet u dat wel, dan legt u met deze naaicursus voor beginners een prachtige basis voor uw nieuwe hobby :-)Tijdens onze naailessen kunt u rekenen op meer dan voldoende aandacht, want met maximaal vier cursisten komt iedereen uiteraard ruimschoots aan bod.

Bovendien heeft onze docent Elles dankzij haar achtergrond (MTS Mode en Kleding en HBO Lerarenopleiding) precies die talenten in huis om de cursisten bij de hand te nemen op dit nieuwe pad; ze kent de kneepjes van het naaivak EN ze weet hoe ze het moet overbrengen.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde naailes.En na de les..... ga je naar onze naaipatronenpagina voor inspiratie!

aantal cursisten | maximaal 4


Aan Naaien voor dummies kunnen zoals gezegd maximaal 4 cursisten meedoen. Niemand hoeft dus lang te wachten tot "de juf" even tijd heeft; in feite heeft de workshop een beetje het karakter van een privéles.kosten


De kosten voor Naaien voor dummies (1, 2 of 3) bedragen 75 euro per persoon. Dat is inclusief lunch, koffie en thee. Voor dit bedrag zijn de cursisten van 09:00 tot 17:00 in ons atelier 'onder de pannen'.

materialen
De cursisten van naaien voor dummies 1 en 2 werken met onze (gratis) coupons en fournituren. De cursisten van Naaien voor dummies 3 worden geacht hun eigen stoffen en fournituren mee brengen.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.cursusdata | aanmelden


Ga in het linkermenu naar cursusdata om te zien op welke dagen de workshop Naaien voor dummies wordt gegeven.

Aanmelden kan gewoon met een mailtje naar info@groeneballon.nl

locatie


Deze workshops worden in ons atelier gevolgd.
Adres: Laan van Meerdervoort 710, Den Haag

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

geen lift
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift.

kat
In het pand woont een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de cursisten iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

en verder nog dit . . .


eigen versnaperingen
Wij schenken tijdens de workshop gratis koffie en thee, maar als de cursisten het leuk vinden om daarnaast zelf ook nog hapjes of drinken (drank) mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij willen dat iedereen een leuke tijd heeft en als extra versnaperingen daaraan bijdragen, dan juichen wij dat alleen maar toe :-).