De groene ballon - Den Haag
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    



overzicht

cursusdata

volwassenen

naaien voor dummies maak je eigen tas
tangle-tekenen
Haagse bonbons


kinderen

unicorn-feestje
papierfeestje 2.0
maak je eigen knuffel
chocoladeparade
kleine picasso
meidentas
de kleine bakkerij
project catwalk
maak je eigen robot


contact
 

Naaien voor dummies


Zie je op Pinterest wel eens van die leuke naaiprojectjes voorbij komen, maar heb je geen idee hoe je moet naaien? Of zou je wel eens een broek willen inkorten, een kussentje willen maken, een kledingstuk van jezelf willen pimpen, maar ….hoe dan?

Geen idee hoe een naaimachine werkt, maar ook geen tijd voor een complete naaicursus? En niemand in de familie die je op weg kan helpen? Héb je misschien niet eens een naaimachine? Kom dan gewoon gezellig een hele dag naar onze workshop Naaien voor dummies, dan gaat er een wereld voor je open!

Tijdens de workshop maak je kennis met de naaimachine en de gereedschappen. En je gaat natuurlijk ook echt iets maken: een compleet keukenschort! Niet zo’n simpele met de slierten er gewoon aangenaaid, maar eentje met een slimme verstelbare band – dus echt een beetje een uitdaging (want je wil natuurlijk wel wat léren) maar zeker niet te moeilijk hoor! Ook als je nog nooit van je leven achter een naaimachine hebt gezeten, vertrek je aan het einde van de dag met een prachtig keukenschort én een flinke berg ervaring.



Je kunt de hele dag rekenen op meer dan voldoende aandacht, want met maximaal vier cursisten (bijna privéles dus!) komt iedereen uiteraard ruimschoots aan bod. Bovendien heeft onze docent Elles dankzij haar achtergrond (MTS Mode en Kleding en HBO Lerarenopleiding) precies die talenten in huis om de cursisten bij de hand te nemen op dit nieuwe pad; ze kent de kneepjes van het naaivak EN ze weet hoe ze het moet overbrengen. En uiteraard verzorgen wij een gezellige lunch, want de inwendige mens wil ook gehoord worden nietwaar?

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagde dag!

En na de les..... ga je naar onze naaipatronenpagina voor meer inspiratie, en wie weet wat je in de toekomst allemaal gaat maken! De basis is in ieder geval gelegd :-)

aantal cursisten | maximaal 4


Aan Naaien voor dummies kunnen zoals gezegd maximaal 4 cursisten meedoen. Niemand hoeft dus lang te wachten tot "de juf" even tijd heeft; in feite heeft de workshop een beetje het karakter van een privéles.

kosten


De kosten voor de workshop Naaien voor dummies bedragen 75 euro per persoon. Dat is inclusief lunch, koffie en thee. Voor dit bedrag zijn de cursisten van 09:00 tot 17:00 in ons atelier 'onder de pannen'.

materialen
De cursisten werken met zeer gebruikersvriendelijke naaimachines en gratis coupons en fournituren.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

cursusdata | aanmelden


Ga in het linkermenu naar cursusdata om te zien op welke dagen de workshop Naaien voor dummies wordt gegeven.

Aanmelden kan gewoon met een mailtje naar info@groeneballon.nl

Nota bene: wil je met een groepje van vier vriendinnen deze workshop volgen, dan kunnen we in overleg misschien een andere dag prikken.

locatie


Deze workshops worden in ons atelier gevolgd.
Adres: Laan van Meerdervoort 710, Den Haag

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

geen lift
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift.

kat
In het pand woont een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de cursisten iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

en verder nog dit . . .


eigen versnaperingen
Wij schenken tijdens de workshop gratis koffie en thee, maar als de cursisten het leuk vinden om daarnaast zelf ook nog hapjes of drinken (drank) mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij willen dat iedereen een leuke tijd heeft en als extra versnaperingen daaraan bijdragen, dan juichen wij dat alleen maar toe :-).