groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief december


project catwalk: zeer geslaagd

De eerste 'project catwalk'-feestjes zijn gevierd en iedereen is dolenthousiast!
Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto's van een feestje!nieuw: naaicafé 'de dummieclub'

Kun je wel (een klein beetje) naaien, maar zie je het niet zitten om in je eentje aan een patroon te beginnen? Of vind je het in je uppie gewoon een beetje te saai, en komt die rok dan nóóit af? Met ingang van 2011 zullen wij af en toe de deuren openen voor ons naaicafé 'de Dummieclub' :-)

sieraden

Het heeft even geduurd, maar eindelijk konden we actiefoto's van een workshop 'Maak je eigen sieraden' op de website publiceren! De eerste workshop was een groot succes en de volgende wordt binnenkort ingepland. Meedoen? Mail ons!winter-actie

Bij wijze van proef willen wij in de winter van 2010/2011 tijdelijk de mogelijkheid bieden bij De groene ballon een (van foto nageschilderd) portret in grijstinten te bestellen. Voorbeelden zijn er nog niet, behalve dan enkele van geboortekaart nageschilderde fragmenten op onze schilderijtjes en spullenkistjes.

     

Interesse? Stuur ons een foto en geef aan hoe groot het schilderij moet worden, dan doen wij vrijblijvend een (niet al te krasse) offerte.

gelukkig nieuwjaar!

De Groene ballon kijkt terug op een zeer geslaagd jaar en wij wensen iedereen langs deze weg vrolijke feestdagen en een gezond, creatief en vooral feestelijk 2011 toe!


Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen