groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief | herfst 2011


nieuw: poffertjeslunch

Feestgangertjes die op woensdagmiddag direct na schooltijd een feestje in ons atelier komen vieren, kunnen we voortaan trakteren op een poffertjeslunch vooraf! Kosten: 4 euro per kind.

feestjes | de stand van zaken

Nog steeds zijn model in een dag en de kleine bakkerij de toppers, maar ... ons knuffelfeestje en de sleutel van legoland en zitten enorm in de lift!

workshopfeestje - maak je eigen knuffel

knuffel maken
workshopfeestje
max 8 kinderen
jarige wordt 7 t/m 12

themafeestje - de sleutel van legoland

sleutel van legoland
themafeestje
max 8 kinderen
jarige wordt 6 t/m 8

 

feestagenda 2011 bijna vol

Jarigen weten ons steeds beter te vinden en de agenda stroomt vol. Hartstikke leuk voor ons, maar wel sneu als daardoor onze 'vaste klanten' achter het net vissen. Ter illustratie: de eerste aanvragen voor juni 2012 zijn al binnen! Kortom: wees op tijd en reserveer minstens 3 maanden tevoren :-)

ng een supergrote muurschildering

Na de grote sprookjeskamer bij Dak Kindercentra, zijn we in augustus benaderd door Kindercentra UniQ (nieuw in Den Haag). In hun 'Kinderpaleisje' aan de Gaslaan maken we nu een hele serie muurschilderingen, dus daar zijn we de komende tijd wel even zoet mee!

Nieuwsgierig naar onze vorderingen?
Volg Elles op twitter: @ellesbraakman.

sieraden | max 12 personen & thuispakketje!

Het maximum aantal cursisten voor de sieradenworkshop is verhoogd naar 12, en voor extra enthousiaste cursisten hebben we inmiddels een leuk n betaalbaar doe-het-zelf-pakketje (met tangetjes, zilverdraad, etc.) samengesteld, zodat de nieuwe hobby thuis meteen kan worden opgepakt :-)

workshop-kalender

Op de website staan inmiddels de cursusdata tot en met maart 2012. En voor wie lekker snel aan de slag wil; er is nog plek in de workshop naaien voor dummies van donderdag 6 oktober (aanmelden).


Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen