groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief | winter 2012-2013


nieuwe workshop | dingetjes naaien voor dummies

We hebben er weer een nieuwe creatieve workshop (voor beginners en gevorderden) bij, te weten: Dingetjes naaien voor dummies!

Deze is speciaal voor diegenen die wel naaiervaring willen opdoen, maar dan liever aan de hand van allerlei leuke 'hebbedingetjes' en 'giveaways'. Dus geen hele kledingstukken maken, maar lekker 'knutselen met de naaimachine' :)Dingetjes naaien voor dummies wordt eens in de maand gegeven: de ene keer op donderdag en de andere keer op zondag. En we hebben nog plek in die van donderdag 24 januari en zondag 10 februari; wie doet er mee?

workshopfeestje | meidentas

Het heeft even geduurd, maar in januari vieren we dan eindelijk ons eerste meidentasfeestje! En het leuke is: we krijgen de laatstse weken ineens heel veel reacties op dit nieuwe creatieve workshopfeestje, dus wie weet wordt dit na Project catwalk de volgende ster aan onze groene hemel :)gelukkig nieuwjaar!

De Groene ballon heeft een heerlijk jaar achter de rug, met veel nieuwe uitdagingen en leuke ontmoetingen en wij wensen iedereen langs deze weg vrolijke feestdagen en een gezond, creatief en vooral feestelijk 2013 toe!

Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen
www.groeneballon.nl