groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief | zomer 2012


muurschilderingen | Sophia Kinderziekenhuis

De twitter-volgers van Groeneballon|Elles wisten het al: de panelen voor het Sophia Kinderziekenhuis zijn klaar! Het ziekenhuis heeft ze enthousiast in ontvangst genomen en Elles heeft in haar zolderatelier weer wat ruimte terug :)workshops | gewijzigde datum

Omdat donderdag 18 oktober voor sommige scholen in de herfstvakantie blijkt te vallen, is de workshop Naaien voor dummies van 18 oktober verplaatst naar donderdag 11 oktober. Zie voor de overige data onze workshop-kalender.

feestjes | project catwalk met naaimachines!

project catwalkSinds we een naaimachine gebruiken tijdens project catwalk loopt het storm! Daarmee trekken we kennelijk heel wat meiden (van 8 t/m 12 jaar) over de streep; super spannend om echt zelf achter een naaimachine te mogen!

Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto's van een feestje mt naaimachines :)

feestjes | de kleine Picasso

kleine picassoOns nieuwste feestje heet 'De kleine Picasso' en de eerste echte praktijkproef is hartstikke goed verlopen!

Tijdens het zomerreces gaan we de puntjes op de i zetten, en we hopen 'De kleine Picasso' vanaf september officieel op de website als themafeestje te kunnen aanbieden! Dus... wordt vervolgd!

kleine picasso

dringen in augustus en september

Wie een feestje in augustus/september overweegt, moet overigens niet te lang meer wachten met reserveren want de verzoekjes voor na de vakantie druppelen alweer binnen en augustus is bijna volgeboekt!

Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen
www.groeneballon.nl