groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief | zomer 2014


kinderfeestjes

In de afgelopen nieuwbrieven ging het vaak over muurschilderingen en workshops, maar. onze 'core business" blijft natuurlijk de organisatie van kinderfeestjes! En voor iedereen die bijna jarig is, hebben we drie bijzondere nieuwtjes:

1) nieuw feestje | 'maak je eigen robot'

Zelf een echt bewegende robot maken - het kan bij ons! Wil je meer weten over dit supercreatieve feestje (voor jongens n meisjes hoor!) ga dan gauw naar onze robotpagina en bekijk het filmpje: de robotjes trillen alle kanten op!!


2) zelfde prijs - half uur langer

We hebben al onze 2 uur durende feestjes gratis een half uurtje verlengd! We kwamen namelijk te vaak in tijdnood :)

3) gratis voorpretpagina's

Het heeft even geduurd, maar nu hebben we voor l onze feestjes een leuke gratis voorpretpagina met toepasselijke spelletjes! Ze zijn officieel bedoeld voor onze feestgangertjes, maar andere kinderen mogen er natuurlijk ook van genieten :)
Zie hier: Groene ballon voorpretpagina's

ad hoc avondworkshop

Maar de workshops gaan natuurlijk ook gewoon door :) Op 3 juli gaan we tissuemonsters maken!

Zin om mee te doen? Ga naar onze facebookpagina en bekijk onze 'evenementen'. Daar kun je je aanmelden voor deze ad hoc avondworkshop!

fruitfestival | 21 juni

Wij staan morgen (zaterdag 21 juni) heel de dag workshops te geven op het Haagse Fruitfestival. Vandaar dat deze zomernieuwsbrief stiekem 1 dagje te vroeg wordt verzonden :)

Heb je morgen dus zin in iets creatiefs, kom dan naar de Vruchtenbuurt (Abrikozenstraat); er zijn allerlei workshops voor maar 3 euro per persoon, er is live muziek, er zijn silent disco's, lekker hapjes en nog veel meer!

En onze superleuke workshop natuurlijk: wij gaan hexaflexagons maken! Geen idee wat dat zijn? Dan moet je dit filmpje van Elles maar even bekijken :) Tot morgen?

Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen
www.groeneballon.nl