groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief | zomer 2015


Kinderfeestjes: volgeboekt tot medio augustus

Een jaarlijks terugkerend luxeprobleem: veel jarigen, maar geen plek meer in onze agenda. Een feestje in de weken direct n de zomervakantie kan nog wel, maar dan is haast geboden: als iedereen weer terug in Nederland is, volgt meestal ineens een 'run' op de laatste woensdagen in augustus en september :) Wacht dus niet te lang met reserveren!

Fruitfestival 2015

Ook dit jaar is De groene ballon weer gevraagd om met een (mini)workshop deel te nemen aan het Fruitfestival in de Haagse Vruchtenbuurt. Hartstikke leuk natuurlijk! We gaan weer gezellig zentanglen: kies een diervorm en vul het met patronen! Uiteraard nemen we weer al onze voorbeeld-patroontjes mee, en... een flinke stapel 'zentangle inspiratie-waaiers' voor wie de smaak te pakken heeft :)

Als je het leuk vindt om even langs te komen; het is op zaterdag 27 juni, we staan ergens in de Abrikozenstraat en de workshop is gratis. Tot dan misschien!

Vakantiepas 2015

Whoop whoop! we staan dit jaar met een kinderworkshop in de vakantiepas die alle Haagse basisschoolkinderen vlak voor de zomervakantie mee naar huis krijgen! Superstoer vinden wij dat!

En wat gaan we doen? we gaan in de eerste en de derde week van de zomervakantie op woensdag en donderdag tissuemonsters maken!

Meedoen? Hou de vakantiepas in de smiezen :))

Tina-dag XL 2015

En.... hoewel dat nog even gaat duren.... we staan ook weer met een workshop op Tina-dag XL in Duinrell! Het thema van dit jaar is "Wild West" en in de volgende nieuwsbrief laten we jullie weten hoe we dat thema in ons vat gaan gieten :) Kortom: wordt vervolgd!

Met feestelijke groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen
www.groeneballon.nl