groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kindertainment     workshops     muurschilderingen     arts & crafts     prijslijst     tips     wij    


welkom

nieuwsarchief

contactgegevens

 


Nieuwsbrief


Het nieuwe jaar is weer volop begonnen;
hoogste tijd voor een terugblik én een vooruitblik!


kinderfeestjes | fruit + nieuw feestje

Onze kinderfeestjes blijven successen boeken! In 2017 hebben we bovendien voor het eerst de fruit-variant van onze catering geďntroduceerd. Een schot in de roos, want ca 25% van alle jarigen maakt sindsdien van die mogelijkheid gebruik! En nee, dit betekent niet dat tijdens het feestje dan helemáál niet meer gesnoept wordt, maar wel flink minder natuurlijk! Verder wordt achter de schermen gewerkt aan een nieuw feestje. We willen nog niet alles verklappen maar het thema begint met uni….. en het eindigt op …corn ;-)

   


in het zonnetje | papierfeestje 2.0

Bij alle ouders van creatieve kinderen brengen wij dit feestje graag nog even extra onder de aandacht, want wij begrijpen eigenlijk niet waarom hier niet meer vraag naar is ;-) Dus houdt je kind enorm van tekenen, knippen, plakken en vouwen, bekijk dan eens de pagina van ons papierfeestje 2.0 – een reis langs allerlei wonderbaarlijke bouwsels van papier, in combinatie met tangle-tekenen; nog steeds een aanrader!

     


tangle-tekenen | steeds meer beurzen

Onze workshop tangle-tekenen trekt heel Nederland door, en onze tangle-kaarten en tangle-patronen vinden gretig aftrek! Ook voor 2018 staat weer een groot aantal beurzen op de agenda, dus hou onze evenementen op Facebook in de gaten :-)

   


grootste workshop ooit

Een spannend begin van het nieuwe jaar: een workshop tangle-tekenen aan ca 60 dames in De Hoef, een klein dorpje op een uur rijden van Den Haag! Spannend én superleuk want het was een groot succes! Heel veel enthousiaste reacties uit de zaal, en wat ons betreft zéker voor herhaling vatbaar!

 


muurschilderingen in de lift

Het was een tijdje wat rustiger aan het schilderfront (wij vermoeden: crisis en de opkomst van de muursticker) maar de muurschildering zit duidelijk weer in de lift. We zetten overigens geen nieuwe schilderingen meer op de website (overdaad schaadt) maar wie nieuwsgierig is naar de nieuwste aanwinsten: volg ons op Pinterest en Facebook – regelmatig krijgen we toestemming een paar foto’s te plaatsen.


Met creatieve groet,

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen
www.groeneballon.nl