De groene ballon - Den Haag
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    overzicht

cursusdata

volwassenen

naaien voor dummies maak je eigen tas
tangle-tekenen
Haagse bonbons


kinderen

unicorn-feestje
papierfeestje 2.0
maak je eigen knuffel
chocoladeparade
kleine picasso
meidentas
de kleine bakkerij
project catwalk
maak je eigen robot


contact
 

Maak je eigen tas


Het was tijdens de try-outs even 'zoeken' naar een geschikt tas-model, maar uiteindelijk hebben we een patroon gevonden waarmee echt iedereen - zelfs diegene die tijdens deze workshop voor het eerst achter de naaimachine kruipt - een prachtige tas kan maken. Eentje die zo uit de winkel lijkt te komen!

Het model staat dus vast, maar de kleur en de print zijn aan u; wij hebben een heerlijke voorraad stoffen, waarin lekker gerommeld kan worden, dus de mogelijkheden zijn legio.

De workshop duurt vier uur. Dat lijkt misschien veel, maar de gemiddelde cursist zal ongeveer drie uur nodig hebben om de tas in elkaar te zetten, waarna nog een uur kan worden besteed aan het 'pimpen' van de tas met knopen, kralen, linten, etc.

Hebt u iets minder (of totaal geen) ervaring achter de naaimachine, dan gebruikt u wellicht de volle 4 uur om de tas te maken, maar de prestatie zal er niet minder om zijn, en met een beetje gedurfde stofkeuze..... is de tas zonder poespas ook al prachtig!Hebt u overigens zelf thuis grappige knopen of een stevige lap (gordijn)stof liggen, neem deze dan gerust mee; wij zijn dol op recyclen!

kosten | tijdsduur | groepsgrootte


De workshop 'Maak je eigen tas' wordt uitsluitend aan groepen gegeven.

een groepsworkshop in ons atelier | 4 uur | max 8 personen
Bent u met een groep van maximaal 8 vriend(inn)en en/of collega's dan kunt u deze workshop als groep boeken op een nader overeen te komen dag en tijd. Als de agenda het toelaat kan dat zowel doordeweeks als in het weekend. De workshop duurt 4 uur en wordt in ons atelier gevolgd. Nota bene: de cursisten delen per tweetal een naaimachine, dus af en toe moet iemand misschien heel even wachten tot de naaimachine vrijkomt, maar dat levert onder vriend(inn)en/ collega's meestal weinig problemen op :) De kosten zijn inclusief btw Ún alle materialen, en hangen af van de gekozen dag:

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

locatie


De workshop vindt plaats in ons gezellige atelier aan de Laan van Meerdervoort 710 in Den Haag

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

geen lift
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift.

kat
In het pand woont een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de cursisten iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

en verder nog dit . . .


eigen versnaperingen
Wij schenken tijdens de workshop gratis koffie en thee en als de cursisten het leuk vinden om zelf hapjes of drinken (drank) mee te nemen, dan is dat geen enkel probleem. Sterker nog: wij willen dat iedereen een leuke tijd heeft en als extra versnaperingen daaraan bijdragen, dan juichen wij dat alleen maar toe :-).