groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    


onze tips

onze links

bevriende
websites


baby op
komst?


contact

 


Baby op komst? | Baby geboren?

 


Aanstaande én kersverse ouders kunnen bij De groene ballon
alle kanten op!

Babykamer-muurschildering tijdens verlof (of eerder)

Wanneer u tijdens uw zwangerschapsverlof een paar weken thuis zit, komen wij graag in 1 of 2 dagen de babykamer omtoveren in een heerlijk romantisch nestje voor de nieuwe wereldburger. Onze 'Hazeltjes' zijn zeer geliefd, maar ook onze andere schattige muurschilderingen doen het goed bij babies en aanstaande papa's en mama's!

Veel hoeft het niet te kosten want wij rekenen slechts 110 euro (incl btw en materialen) per vierkante meter en voor een gemiddelde babykamer is een muurschildering van 2 vierkante meter echt wel voldoende!

Nieuwsgierig? Ga naar het onderdeel muurschilderingen!


Ideale 'bewaarbak' voor al die felicitatiekaarten

Natuurlijk gaat u uiteindelijk de felicitatiekaarten in een mooi album plakken... maar het zou zomaar kunnen dat u daar straks even niet aan toe komt! En dus liggen bij veel jonge gezinnen de felicitatiekaarten nog maanden op een stapel in de kast. Onze spullenkistjes zijn een heerlijk alternatief; wij schilderen (een impressie van) het geboortekaartje op een handig kistje en alle ontvangen kaarten hebben meteen een prachtig plekje.

Bekijk hier een heleboel voorbeelden!


Zelf kinderkleertjes maken?

Bent u van plan (af en toe) zelf kleertjes voor uw bay te gaan maken, maar hebt u weinig tot geen ervaring met de naaimachine? Denk dan eens aan onze workshop 'Naaien voor dummies'. Deze workshop duurt een hele dag en er zijn drie varianten (van heel eenvoudig, tot steeds iets lastiger). Het maximum aantal cursisten is vier dus het is bijna een privéles! Kosten: 75 euro voor een hele dag, inclusief lunch.

Meer weten? Ga naar 'naaien voor dummies' of ga rechtsreeks naar de kalender.


Kraamkado-suggestie: Geboorteschilderijtje

Van vrijwel ieder geboortekaartje kunnen wij een mooi geboorteschilderijtje maken! En dat voor maar 30 euro (excl. verzendkosten).

Nieuwsgierig? Ga naar arts & crafts of ga rechtstreeks naar onze schilderijtjes.


Kraamkado-suggestie: Slaapgedichtje

Speciaal voor babykamers schrijven wij zoete slaapgedichtjes met daarin de naam van de baby verwerkt. Echt een gedichtje speciaal voor uw baby dus! En als illustratie naast het gedicht maken wij een impressie van het geboortekaartje.

Meer weten? Ga naar arts & crafts of ga rechtstreeks naar onze slaapgedichtjes

Wellicht tot ziens!

Elles Braakman &
Margot Bins-van Hemmen