groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Chocoladeparade

 


Tijdens deze smul-workshop gaan de kinderen eerst op heel eenvoudige wijze een grappige variant op pindarotsjes maken, te weten: 'mannavijvertjes'.

Gewoon om even te wennen aan hete chocolade en hoe je daarmee kunt werken.

Na de mannavijvertjes volgen diverse 'echtere' bonbons waarbij leuke vormpjes worden gebruikt. En natuurlijk stoppen de kinderen daar allerlei lekkere vullingen in :)

Ze maken overigens geen 'Belgische bonbons' maar 'Haagse bonbons'. Dat betekent gťťn ingewikkelde zachte vullingen, een geen gedoe met marmeren platen en zo, maar een leuke (kindvriendelijke) manier om mooie, gevulde chocolaatjes te maken.

En tussendoor? Heel veel snoepen en lekker kliederen met gemolten chocolade!

Aan het einde van de workshop worden de zelfgemaakte chocoladeverrassingen (voor zover ze nog niet soldaat zijn gemaakt) op twee verschillende manieren ingepakt, om thuis uit te delen, of om lekker zelf op te eten natuurlijk :)

Nieuwsgierig geworden?
Zie hier de foto's van een chocoladeparade in ons atelier!

doelgroep | tijdsduur


Dit workshop-feestje is bedoeld voor jongens en meisjes die 7 t/m 12 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het feestje: ca 3 uur.

ingrediŽnten


locatie | in het atelier


De chocoladeparade kan uitsluitend in ons feestelijke atelier worden gevierd.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis, zonder catering | n.v.t.
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering: 225 euro

feestje na 17:00 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 17:00 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. In dat geval brengen wij 15% avondtoeslag in rekening.

feestje in het weekend | nvt
De chocoladeparade kan om praktische redenen helaas niet in het weekend worden aangeboden. Alleen woensdagen en vrijdagen (bij vroege schoolsluiting) komen derhale in aanmerking.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieŽn
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieŽn, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.