groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Meidentas

 


Dankzij ons super-slimme draaiboek kunnen ook relatief jonge meiden zónder naaimachine-ervaring zelf een mooie gevoerde (!) tas maken.

Bij ons krijgen de kinderen dus géén voorgebakken tas om alleen nog maar 'op te leuken'; ze gaan echt stoffen uitzoeken en knippen en spelden, ze maken tussendoor nog even samen een paar prachtige hengsels voor de tassen en uiteindelijk.... gaan de dames écht zélf achter de naaimachine om hun eigen tas netjes in elkaar te zetten!

Nee, niet zo'n klein kinder-naaimachientje: een échte "grote-mensen-naaimachine"... dat kan best, want onze naaimachines hebben snelheidsbegrenzers, dus ze zijn superveilig. En de juf houdt vanzelfsprekend een oogje in het zeil.

En natuurlijk wordt de tas daarna ook nog een beetje 'gepimpt' met een paar mooie zelfgemaakte 'tashangers', waarvoor de meiden heerlijk met vilt en linten en garen aan de slag gaan, maar dan hebben ze die tas dus wel eerst even helemaal zelf gemaakt!

Hoe trots ben je dan? ;-)Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier de foto's van een meidentasfeestje!

         

doelgroep | tijdsduur


Meidentas is ontwikkeld voor meisjes die 8 tot 12 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het workshopfeestje: ca 3,5 uur.

ingrediënten


locatie | thuis


Dit workshopfeestje kan voorlopig alleen bij de jarige thuis gevierd worden.

catering


Bij thuisfeestjes laten wij de catering graag aan de gastheer/vrouw over. Wel is het handig als tijdens het feestje met ons wordt afgestemd wat een goed moment is voor een hapje of een drankje – ons draaiboek voorziet daarin. Zo voorkomen we dat de kinderen net op een onhandig moment allemaal plakkerige handjes hebben ;-)

In het draaiboek is ook nadrukkelijk ruimte ingepland voor het “taartmoment”; de jarige regelt dus zelf de taart maar wij begeleiden graag het taartmoment. Dit geldt overigens ook voor het cadeau-moment.

kosten


Dit feestje (3,5 uur, inclusief 2 ervaren feestjuffen, alle materialen en btw) kost 224 euro.
Dat komt neer op 8 euro per kind per uur (bij 8 kinderen)

reiskosten
Voor het reizen van en naar feestjes hanteren wij een reiskostenvergoeding van 40 cent per kilometer.

parkeerkosten
Komen wij bij u thuis een feestje begeleiden en kan bij u in de straat niet gratis geparkeerd worden, dan worden de door ons te maken parkeerkosten aan u doorberekend.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

feestjes op afwijkende dagen of tijden: toeslag
Dit feestje wordt in principe alleen gevierd op woensdagen van 13:00 tot 16:30.
Een feestje op een ander moment is soms mogelijk maar dan brengen wij een toeslag in rekening. Deze toeslag bedraagt 15% voor doordeweekse dagen en 25% wanneer het gaat om een feestje op zaterdag of zondag.