groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Maak je eigen Unicorn

 


Een unicornfeestje mag natuurlijk niet ontbreken, want meisjes zijn er nu eenmaal dol op! En die van ons zijn niet alleen heel mooi en zacht, maar ze hebben ook een paar geheime ingrediŽnten die elke unicorn uniek maken.

Hoe werkt dat dan? Aan de hand van sjablonen (en een slim draaiboek..)
gaan de kinderen onder begeleiding van onze feestjuffen Elles en Margot flink aan de slag, want er moet een hoop gebeuren!

Stof uitzoeken, vormen tekenen, knippen, spelden, de prachtige manen maken en nog veel meer. En vullen natuurlijk! Nee, niet alleen met zachte vulling maar ook met .... maar dat zie je wel als je je feestje bij ons komt vieren :-)

We laten de kinderen overigens niet achter de naaimachine, maar dat doet niets af aan de enorme hoeveelheid werk die de kinderen zelf verzetten. Het vastnaaien van de twee helften is per slot van rekening maar een piepklein (en wat ons betreft: te verwaarlozen) onderdeel van het creatieve proces, dus de kinderen zullen hartstikke trots zijn op hun zelfgemaakte unicorn!doelgroep | tijdsduur


Dit workshopfeestje is ontwikkeld voor jarigen die 7 t/m 12 jaar oud worden.
Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het feestje: ca 3,5 uur.

ingrediŽnten


locatie | thuis


Dit workshopfeestje kan voorlopig alleen bij de jarige thuis gevierd worden.

catering


Bij thuisfeestjes laten wij de catering graag aan de gastheer/vrouw over. Wel is het handig als tijdens het feestje met ons wordt afgestemd wat een goed moment is voor een hapje of een drankje Ė ons draaiboek voorziet daarin. Zo voorkomen we dat de kinderen net op een onhandig moment allemaal plakkerige handjes hebben ;-)

In het draaiboek is ook nadrukkelijk ruimte ingepland voor het ďtaartmomentĒ; de jarige regelt dus zelf de taart maar wij begeleiden graag het taartmoment. Dit geldt overigens ook voor het cadeau-moment.

kosten


Dit feestje (3,5 uur, inclusief 2 ervaren feestjuffen, alle materialen en btw) kost 224 euro.
Dat komt neer op 8 euro per kind per uur (bij 8 kinderen)

reiskosten
Voor het reizen van en naar feestjes hanteren wij een reiskostenvergoeding van 40 cent per kilometer.

parkeerkosten
Komen wij bij u thuis een feestje begeleiden en kan bij u in de straat niet gratis geparkeerd worden, dan worden de door ons te maken parkeerkosten aan u doorberekend.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

feestjes op afwijkende dagen of tijden: toeslag
Dit feestje wordt in principe alleen gevierd op woensdagen van 13:00 tot 16:30.
Een feestje op een ander moment is soms mogelijk maar dan brengen wij een toeslag in rekening. Deze toeslag bedraagt 15% voor doordeweekse dagen en 25% wanneer het gaat om een feestje op zaterdag of zondag.