groene ballon
 

 

 creatief atelier

De groene ballon

dan is het feest compleet!

home     kinderfeestjes     workshops     muurschilderingen     kraamkado     prijslijst     tips     wij    


even voorstellen

contact

 

Wie zijn wij?


Wij zijn Elles Braakman (1971) en Margot Bins-van Hemmen (1968). Wij hebben elkaar in 1989 via de Studentenvereniging leren kennen. Elles was toen net na de MTS Mode en Kleding aan de HBO Lerarenopleiding Tekenen begonnen en Margot studeerde Nederlands Recht nadat ze eerst de papieren van Europees Secretaresse in de wacht had gesleept.

Toekomstige docent ontmoet toekomstige jurist? Verre van dat, want het leven had heel wat anders voor ons in petto! Elles heeft na het afronden van haar studie weliswaar nog een tijdje in Amerika les gegeven aan een Kunstacademie in Illinois, maar zag na terugkomst in Nederland het 'gewone schoolleven' toch niet zitten en Margot is zelfs tijdens haar rechtenstudie al afgehaakt, dus ook die carriere als advocaat zat er niet meer in. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo belandden wij na enige omzwervingen uiteindelijk samen bij de afdeling Automatisering van De Brauw Blackstone Westbroek, een internationaal advocatenkantoor, waar we heel wat jaren interne computercursussen hebben gegeven en (onder meer) oneindig veel handleidingen hebben geschreven.

In 2006 is het idee van De groene ballon geboren. Het creatieve bloed kriebelde en bovendien merkten we in onze directe omgeving dat heel wat moeders met angst en beven hun eerste 'echte' kinderfeestje tegemoet zagen. En begrijpelijk, want het valt ook niet mee om een stuk of acht stuiterende klasgenootjes een paar uur te boeien, en je wilt ze toch ook niet met een bak spekkies voor de videorecorder zetten? Aangezien wij juist altijd borrelen van de creatieve ingevingen en totaal verslingerd zijn aan het organiseren van themafeesten, hebben we op 1 september 2006 De groene ballon officieel opgericht, maar het zou nog twee jaar duren voordat we er daadwerkelijk mee aan de slag gingen. Pas op 1 oktober 2008 werden de stoute schoenen aangetrokken en de banen bij De Brauw opgezegd; vanaf dat moment draaide alles om feestjes!


Naast onze werkervaring kunnen we ook putten uit ons priveleven want inmiddels hebben we ieder twee kinderen. Elles heeft een Milla (2003) en Viggo (2007) en Margot heeft Pepijn (2003) en Marlotte (2006). De oudste twee, Milla en Pepijn, hebben natuurlijk jarenlang een grote rol gespeeld bij het testen van alle feestjes de verkleedsetjes, en inmiddels hebben Marlotte en Viggo dat stokje zo'n beetje overgenomen :-).

Kortom: met ons haalt u een creatief, enthousiast en doortastend duo in huis, dat bovendien weet wat jonge kinderen willen!

Wellicht tot ziens,

De Groene Ballon