groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


webshop

beursagenda

tangle-tekenen

kinderfeestjes

contact

Facebook

Instagram

 


Kleine lettertjes...

 


Over het bestellen van tangle-materialen:Minimaal 10 euro | bezorgkosten 4,45
Om al te kleine zendingen en onevenredig veel rompslomp met inpakken en verzenden te voorkomen, hanteren we een minimum van 10 euro per bestelling. Daar komen dan nog wel verzendkosten bij. Voor verzending van bestellingen binnen Nederland rekenen we (in 2024) een vast bedrag van 4,45.

Uitsluitend particulieren | geen doorverkoop
Er zijn natuurlijk uitzonderingen (schooljuffen, activiteitenbegeleiders, therapeuten, etc.) maar wij verkopen onze kaarten en patronensets in principe uitsluitend aan particulieren. Het is in ieder geval niet toegestaan onze producten in winkels, op marktplaats, op online webshops of anderszins door te verkopen aan derden.

Speciale workshop-kaarten
Geef je zelf workshops en wil je daarbij toch graag onze kaarten gebruiken, dan hebben wij daarvoor speciale workshopkaarten, met op de achterzijde informatie over het ontwerp, over ons atelier en over de mogelijkheid om kaarten bij ons (na) te bestellen. Deze workshopkaarten zijn uitsluitend bedoeld als oefen-materiaal tijdens een workshop, en mogen niet worden doorverkocht. Workshopkaarten kunnen alleen in sets van 8 gelijke kaarten worden besteld (8 unicorns, 8 vissen, etc.) en kosten 3 euro (ex BTW) per set van 8.

Copyright | geen online afbeeldingen
De groene ballon is terughoudend als het gaat om het online zetten (of anderszins digitaal verspreiden) van duidelijke afbeeldingen van onze kaarten. Het is immers niet de bedoeling dat ze gekopieerd of nagemaakt worden. Vandaar dat onze webshop alleen maar (bewust wollig gehouden) miniatuurvoorbeeldjes van onze tangle-kaarten bevat. We hopen dat je met behulp van deze miniatuurtjes (n de herinneringen van een bezoek aan onze kraam ergens in het land) een geslaagde keuze uit ons assortiment kunt maken!

Levertijd | binnen 5 dagen op de bus **
Wanneer je ons mailt, ontvang je binnen 48 uur een mailtje terug om aan te geven dat we met je bestelling aan de slag gaan. De gewenste producten worden vervolgens binnen 48 uur door ons verzameld, en zodra je bestelling klaar staat voor verzending, sturen we een mailtje met factuurnummer en betalingsverzoek. Dan ligt de bal even bij jou: zodra het verschuldigde bedrag (ovv het factuurnummer) bij ons op de rekening staat, gaat je bestelling op de bus! Daarna zijn we afhankelijk van PostNL. Zij proberen de volgende dag te leveren maar als de timing tegenzit (kerstdrukte, personeelskrapte, geen postbezorging op zondag en maandag) kan het na verzending zomaar een week duren voordat je de spulletjes daadwerkelijk in huis hebt. Heb je zelf bijzondere haast (omdat het bijvoorbeeld een cadeautje is) geef dat dan aan bij je bestelling, dan kunnen we f extra snel reageren f meteen aangeven dat het niet op tijd gaat lukken.

** bestellingen tijdens evenementen
We proberen altijd dezelfde dag te reageren op bestellingen (binnen 48 uur is meestal binnen 12 uur), maar de klantenkring groeit en de hoeveelheid bestellingen dus ook. Tijdens meerdaagse evenementen (zie beursagenda) is het bijna niet te doen om s avonds ook nog alle correspondentie af te handelen. Om die reden hebben we besloten om bestellingen die tijdens evenementen binnenkomen, voortaan standaard over het evenement heen te tillen. Ons eerste mailtje kan daardoor wat langer op zich laten wachten, en bij grote drukte kan het ook 1-2 dagen langer duren voordat we je spulletjes verzameld hebben. Kortom: bestel gerust, maar check de beursagenda en hou rekening met eventuele evenement-vertraging.

BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW


Over feestjes en workshops:Reiskosten
Wij hanteren een (tijd- en kilometer)vergoeding van 40 cent per kilometer.

Weekend-toeslag
Voor (begeleide) feestjes en workshops die in het weekend (vrijdagavond t/m zondag) plaatvinden hanteren wij een weekend-toeslag van 25%.

Avondtoeslag
Wanneer een activiteit 's avonds plaatsvindt (of 's middags begint maar na 17:00 uur eindigt) dan brengen wij 15% avondtoeslag in rekening. Daarbij gaan wij overigens uit van de afgesproken eindtijd. Niet van eventuele uitloop.

Parkeerkosten
Wanneer wij voor een activiteit naar u toekomen, dan gaan wij er vanuit dat wij geen parkeerkosten hoeven te maken. Is dit wel het geval, dan worden deze aan u doorberekend.

Annulering
Tot 1 maand voor aanvang van een feestje of workshop kan kosteloos worden geannuleerd. Bij latere annuleringen (afzeggen f verzetten) brengen wij annuleringskosten in rekening. De hoogte van die kosten hangt samen met het moment van annuleren:
- meer dan 2 weken tevoren = 25% van het afgesproken totaalbedrag
- minder dan 2 weken tevoren = 50% van het afgesproken totaalbedrag

BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW