groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


webshop

tangle-tekenen

kinderfeestjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Kleine lettertjes...

 


Over het bestellen van tangle-materialen:Minimaal 10 euro | bezorgkosten 3,95
Om al te kleine zendingen en onevenredig veel rompslomp met inpakken en verzenden te voorkomen, hanteren we een minimum van 10 euro per bestelling. Daar komen dan nog wel verzendkosten bij. Voor verzending van bestellingen binnen Nederland rekenen we een vast bedrag van € 3,95.

Uitsluitend particulieren | geen doorverkoop
Er zijn natuurlijk uitzonderingen (schooljuffen, activiteitenbegeleiders, therapeuten, etc.) maar wij verkopen onze kaarten en patronensets in principe uitsluitend aan particulieren. Het is in ieder geval niet toegestaan onze producten in winkels, op marktplaats, op online webshops of anderszins door te verkopen aan derden.

Speciale workshop-kaarten
Geef je zelf workshops en wil je daarbij toch graag onze kaarten gebruiken, dan hebben wij daarvoor speciale workshopkaarten, met op de achterzijde informatie over het ontwerp, over ons atelier en over de mogelijkheid om kaarten bij ons (na) te bestellen. Deze workshopkaarten zijn uitsluitend bedoeld als oefen-materiaal tijdens een workshop, en mogen niet worden doorverkocht. Workshopkaarten kunnen alleen in sets van 8 gelijke kaarten worden besteld (8 unicorns, 8 vissen, etc.) en kosten 3 euro (ex BTW) per set van 8.

Copyright | geen online afbeeldingen
De groene ballon is terughoudend als het gaat om het online zetten (of anderszins digitaal verspreiden) van duidelijke afbeeldingen van onze kaarten. Het is immers niet de bedoeling dat ze gekopieerd of nagemaakt worden. Vandaar dat onze webshop alleen maar (bewust wollig gehouden) miniatuurvoorbeeldjes van onze tangle-kaarten bevat. We hopen dat je met behulp van deze miniatuurtjes (én de herinneringen van een bezoek aan onze kraam ergens in het land) een geslaagde keuze uit ons assortiment kunt maken!

Starterspakket | beursaanbieding
Onze vaste beursaanbieding (200 voorbeeldpatroontjes + 18 kaarten + 1 fineliner | 10 euro) geldt alleen tijdens beurzen en evenementen, maar je kunt onze handige voorbeeldpatroontjes wel gewoon nabestellen, samen met zoveel kaarten als je maar wilt, en op die manier kun je zelf een starterspakket samenstellen. Je moet alleen even langs de Hema voor een fineliner (een doosje met 12 fijnschrijvers kost daar 2 euro)

Levertijd | 2-5 werkdagen (na betaling)
Wij zijn geen grote organisatie, en wij zijn ook wel eens een weekendje weg (of een dagje ziek), maar we doen ons uiterste best om supersnel te reageren op bestellingen. Zodra je bestelling bij ons binnen is, ontvang je in principe diezelfde dag óf de volgende dag een overzichtje met kostenplaatje en betaalverzoek. Dan ligt de bal even bij jou: hoe eerder het geld bij ons op de rekening staat, hoe eerder je de spullen in huis hebt; wij doen alle bestelde kaarten en/of patronensets alvast in een grote enveloppe, en zodra het geld is ontvangen, gaat de enveloppe op de bus. Daarna zijn we afhankelijk van PostNL en zij bezorgen niet op alle dagen, dus als de timing tegenzit het kan na verzending toch zomaar een paar dagen extra duren voordat je bestelling op de mat valt. Heb je zelf bijzondere haast (omdat het bijvoorbeeld een cadeautje is) geef dat dan aan bij je bestelling, dan kunnen we óf extra snel reageren óf meteen aangeven dat het niet op tijd gaat lukken.

BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW


Over feestjes en workshops:Reiskosten
Wij hanteren een (tijd- en kilometer)vergoeding van 40 cent per kilometer.

Weekend-toeslag
Voor (begeleide) feestjes en workshops die in het weekend (vrijdagavond t/m zondag) plaatvinden hanteren wij een weekend-toeslag van 25%.

Avondtoeslag
Wanneer een activiteit 's avonds plaatsvindt (of 's middags begint maar na 17:00 uur eindigt) dan brengen wij 15% avondtoeslag in rekening. Daarbij gaan wij overigens uit van de afgesproken eindtijd. Niet van eventuele uitloop.

Parkeerkosten
Wanneer wij voor een activiteit naar u toekomen, dan gaan wij er vanuit dat wij geen parkeerkosten hoeven te maken. Is dit wel het geval, dan worden deze aan u doorberekend.

Annulering
Tot 1 maand voor aanvang van een feestje of workshop kan kosteloos worden geannuleerd. Bij latere annuleringen (afzeggen óf verzetten) brengen wij annuleringskosten in rekening. De hoogte van die kosten hangt samen met het moment van annuleren:
- meer dan 2 weken tevoren = 25% van het afgesproken totaalbedrag
- minder dan 2 weken tevoren = 50% van het afgesproken totaalbedrag

BTW
Al onze prijzen zijn inclusief BTW