groene ballon
 

 

 creatief atelier  

De groene ballon 

dan is het feest compleet!  

home     tangle-tekenen     webshop     kinderfeestjes     Elles & Margot    


kleine lettertjes

contact

Facebook

Instagram

Pinterest

 


Maak je eigen knuffel

 


Elk kind heeft wel een verzameling knuffeltjes maar een zelfgemaakte knuffel.... daar kan niemand tegenop :-)

Aan de hand van een aantal grappige sjablonen stellen de kinderen zelf een unieke knuffel samen om deze vervolgens in elkaar te zetten!

Vanzelfsprekend laten we de kinderen niet achter de naaimachine, maar dat doet niets af aan het werk van de kinderen zelf.

Het vastnaaien van de twee helften is per slot van rekening maar een piepklein (en wat ons betreft: te verwaarlozen) onderdeel van het creatieve proces.

De kinderen moeten zelf ook flink de handen uit de mouwen steken: sjabloon uitkiezen, gekke stofjes verzamelen, sjabloon overtrekken en uitknippen, oogjes en mond maken van lapjes en knopen - dus echt even met naald en draad in de weer - en natuurlijk vullen! Het eindsresultaat is dan ook een zeer 'eigen' product; een knuffel die nog jaren favoriet zal zijn!

Nieuwsgierig?
Bekijk hier de foto's van een 'knuffelfeestje' in ons atelier

!

doelgroep | tijdsduur


Dit workshopfeestje is ontwikkeld voor jarigen die 7 t/m 12 jaar oud worden.

Nota bene: dit lijkt misschien een meisjesfeestje, maar in de praktijk is gebleken dat jongens het ook heel erg leuk vinden om een (monster)knuffeltje te maken.

Er kunnen maximaal 8 kinderen aan meedoen, inclusief de jarige.

Duur van het feestje: ca 3 uur.

ingrediŽnten


locatie | thuis of bij ons


Dit workshopfeestje kan zowel thuis als in ons feestelijke atelier worden gevierd.
In dat laatste geval regelen wij de catering (zie hieronder).

catering


Bij thuisfeestjes laten wij de catering graag aan de gastheer/vrouw over, maar wordt een feestje in ons atelier gevierd, dan verzorgen wij de catering. In dat geval regelen wij drinken, zoete en hartige hapjes, en een zelfgemaakte themataart met de naam van de jarige erop.

kosten


A) doe-het-zelf | n.v.t.
B) volledig begeleid (2 feestjuffen) bij u thuis, zonder catering: 190 euro
C) volledig begeleid (2 feestjuffen) in het atelier, inclusief catering: 225 euro

reiskosten
Voor het reizen van en naar feestjes hanteren wij een reiskostenvergoeding van 40 cent per kilometer.

feestje na 17:00 uur | avondtoeslag
Onze kinderfeestjes eindigen uiterlijk om 17:00 uur, maar iets latere eindtijden zijn bespreekbaar. In dat geval brengen wij 15% avondtoeslag in rekening.

weekendtoeslag
Kinderfeestjes in het weekend zijn eveneens bespreekbaar. Wel geldt dan een weekendtoeslag van 25%.

parkeerkosten
Komen wij bij u thuis een feestje begeleiden en kan bij u in de straat niet gratis geparkeerd worden, dan worden de door ons te maken parkeerkosten aan u doorberekend.

btw
Al onze prijzen zijn inclusief btw.

eventuele extraatjes:


en verder nog dit . . .


het atelier
Ons atelier bevindt zich op de tweede verdieping en er is geen lift. Het adres: Laan van Meerdervoort 710 - Den Haag | tel: 070-364.36.25. In het pand woont overigens een kat maar deze kan desgewenst uit het atelier geweerd worden; bevindt zich onder de kinderen iemand met kattenallergie of angst, laat dit dan tevoren even weten, dan kunnen wij daar rekening mee houden.

openbaar vervoer | parkeergelegenheid
Lijn 3, randstadrail, stopt hier praktisch voor de deur. De halte die u moet hebben is: Zonnebloemstraat. Neemt u de auto, dan kan tot 17:00 uur gratis voor de deur geparkeerd worden (al moet u misschien wel even zoeken naar een plekje).

voedselallergieŽn
Onze catering is niet zonder meer toegespitst op kinderen met voedselallergieŽn, maar wij zijn zeker bereid mee te denken en rekening te houden met eventuele beperkingen. Wanneer u ons tijdig op de hoogte brengt, kunnen wij wellicht enkele alternatieve versnaperingen regelen.